SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

ZEMLJIŠTE, 2.3484 ha, Sremski Karlovci, Sremski Karlovci

Sremski Karlovci Sremski Karlovci   2.3484 m2700.000 € + 3% posrednička naknada

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA: 6500395 INVESTICIJA - LOKACIJA - ( SREMSKI KARLOVCI, 230a )

Pozdravite budućnost s ovom izvanrednom nekretninom! Smještena neposredno ispred ulaza u slikovite Sremske Karlovce, ova nekretnina predstavlja pravu riznicu potencijala za investitore koji traže veće projekte.

Svojom površinom od 23400 m2, ova nekretnina nudi jedinstvenu priliku za preoblikovanje. Sa dve parcele koje obuhvataju vinograd kvalifikovan kao klasa 1 i njivu klasa 3, mogućnosti su gotovo neograničene. Pogled na budućnost je svetao, jer je moguća prenamena u građevinsko zemljište, pružajući investitorima širok spektar mogućnosti za razvoj.

Ova lokacija je idealna za investicije zbog svoje blizine budućim infrastrukturnim projektima u Sremskim Karlovcima. Planirana obilaznica kroz Frušku Goru dodaje dodatnu vrednost ovoj nekretnini, pružajući joj privilegovanu poziciju koja će biti ključna za budući razvoj.

Pozivamo sve zainteresovane investitore na sastanak i konsultacije kako bismo vam pružili sve potrebne informacije o ovoj jedinstvenoj prilici. Neka ova nekretnina bude vaša ulaznica u prosperitet i buduće uspehe!

Za više informacija i dogovor termina, molimo vas da nas kontaktirate. Vaša budućnost čeka na ovoj izuzetnoj nekretnini u Sremskim Karlovcima.



KONTAKT: Luka Vujsić, agent prodaje, licenca br.5432, mob:069/189-57-77  (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)