SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Stan, Dvosoban, 45m2, Sremska Kamenica, Popovica

Popovica Dvosoban... sprat 1 od 3 GS108.000 € + 3% posrednička naknada
2.400,00 EUR/m2

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA:1049549… LUX ZATVOREN KOMPKLES (POPOVICA , 2.0, 45m2 )…

Uzbuđenje dostiže vrhunac! Predstavljamo vam vrhunsku nekretninu u Sremskoj Kamenici - luksuzne stanove u zatvorenom kompleksu s očaravajućim pogledom na Novi Sad, Dunav i Petrovaradin.

Investicioni Dragulj: Ovi stanovi nisu samo obični domovi - oni su i izvanredna investicija. Sa novim saobraćajnicama i mostom koji povezuju Sremsku Kamenicu sa Novim Sadom, očekuje se da će vrednost ovih nekretnina samo rasti. Sada je idealno vreme da zaronite u ovaj ekskluzivni raj.

Najviši Standardi Kvaliteta: Kompleks se gradi po najstrožim standardima, pružajući vam ne samo dom, već i oazu luksuza. Svaki detalj, od fasade do unutrašnjosti, pažljivo je osmišljen kako bi zadovoljio i najzahtevnije standarde.

Ekskluzivnost i Privatnost: Ovaj kompleks je rezervisan samo za odabrane. Samo stanari i njihovi gosti, koje pozovete, mogu ući. Uživajte u potpunom miru i privatnosti, daleko od gradske vreve i buke.

Bazeni u Svakoj Lameli: Osvježite se i opustite u svom privatnom bazenu, jer svaka lamela u kompleksu ima svoj bazen. Luksuz na dohvat ruke, svakog dana.

Ovo nije za svakoga. Ovde se ostvaruju snovi.

Rezervišite svoj termin za razgledanje već danas i dopustite nam da vas povedemo na putovanje do vrhunca luksuza i udobnosti.

cene su bez PDV

KONTAKT: Luka Vujsić, agent prodaje, licenca br.5432, mob:069/189-57-77  (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)