СОЛИС – имя вашего дома!

Квартира, Двухкомнатная, 44m2, Novi Sad, Telep - južni

Telep - južni Двухком... Этаж 3 od 4 TP94.600 € + 3% posrednička naknada
2.150,00 EUR/m2

Подробное описание сообщеня

ŠIFRA:1049526…NOVOGRADNJA - TELEP - BLIŽI LIMANIMA     ( TELEP, 2.0, 44m2)…

Pozdrav, budući vlasnici!

Imamo zadovoljstvo predstaviti vam jedinstvenu priliku za sticanje novog doma ili pametnu investiciju - stanove na Telepu, tik uz obalu Limana. Sa samo 17 stanova preostalih od ukupno 192, vreme je da požurite i osigurate svoj deo ovog ekskluzivnog kompleksa!

Useljenje u februaru: Za razliku od drugih, ovi stanovi su spremni za vas već u februaru. Bez čekanja, bez odlaganja - vaš novi dom ili investicija  su samo korak dalje.

Investicioni Potencijal: Telep je jedan od najtraženijih delova grada, a ovi stanovi nisu izuzetak. Sa tržištem koje neprekidno raste, kupovina ovde je mudra investicija. Bilo da želite da iznajmite ili zadržite za sebe, ovi stanovi obećavaju siguran povrat ulaganja.

Udobnost i Stil: Svaki stan je pažljivo dizajniran kako bi zadovoljio vaše potrebe. Prostrane sobe, moderna kuhinja i elegantna kupatila stvaraju ambijent koji će odmah osetiti kao dom. Za život koji odražava vaš stil i udobnost koja se ne može nadmašiti, ovi stanovi su pravi izbor.

Parking Mesta dostupna: Ne brinite o parkiranju. Uz mogućnost kupovine parking mesta, vaš automobil će uvek imati sigurno mesto za parkiranje, čineći vaš svakodnevni život još jednostavnijim.

Ne propustite ovu priliku da postanete deo Telep zajednice. Pozovite nas danas i rezervišite svoj termin za razgledanje pre nego što bude prekasno!

KONTAKT: Luka Vujsić, agentprodaje, licenca br.5432, mob:069/189-57-77  (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registarposrednika br. 544, tel: 021/520-231)