SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Stan, Dvosoban, 54m2, Novi Sad, Stanica - SUP

Stanica - SUP Dvosoban... sprat 3 od 5 CENTRALNO106.800 € + 3% posrednička naknada
1.977,78 EUR/m2

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA: 1050358 NOVI SAD, ŽELEZNIČKA STANICA - SUP, DVOSOBAN STAN, 54m2…

 

Oglašavamo prodaju uknjiženog, dvosobnog stana na potezu Železnička stanica - prvi deo Bulevara oslobođenja - SUP na Bulevaru kralja Petra I.

Stan je klasične strukture, sa odvojenom kuhinjom sa trpezarijom i ostavom, koja, po potrebi, može biti preuređena u dodatnu sobu.

Renoviran je za sopstvene potrebe, pri čemu su zamenjene instalacije, podne obloge, spoljna stolarija i u potpunosti renovirano kupatilo.

Useljiv je u kratkom roku po isplati cene.

Treći sprat (nije poslednji) u zgradi bez lifta, zastakljena terasa, centralno gradsko grejanje, manja ostava u stanu i dodatna u podrumu, dvorišna orijentacija stana, ka zapadu, veći broj parking mesta u neposrednoj okolini zgrade okružene zelenilom…

U neposrednoj blizini zgrade takođe se nalaze mnogi sadržaji koji zadovoljavaju potrebe porodica sa decom, a to su objekat PU Radosno detinjstvo, osnovna škola, igrališta za decu, kao i sportski tereni, mnogi trgovački objekti, kao i linije javnog gradskog prevoza koji vode u svaki deo grada…

Mogućnost kupovine putem stambenog kredita.

Stan možete videti u terminu po dogovoru.

Rado ću sa Vama podeliti dodatne informacije, organizovati gledanje ovog stana i maksimalno olakšati proces njegove kupovine.

 

KONTAKT: Marko Petrović, direktor prodaje, licenca br. 3503, mob: 063/567-104. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)