SOLIS – that is the name for Your home!

Apartment, Two-room apartment (one bedroom), 69m2, Novi Sad, Centar

Centar Two-room apart... floor 2 od 2 CENTRALNO207.000 € + 3% posrednička naknada
3.000,00 EUR/m2

Detailed description of advertisement

ŠIFRA: 1047655 NOVI SAD, CENTAR , DVOSOBAN 69m

Imamo zadovoljstvo da vam predstavimo ovaj izuzetno atraktivan stan u srcu Novog Sada koji će vas oduševiti svojom lepotom i udobnošću. Ovaj dvosobni stan je prava oaza komfora, a prodaje se potpuno namešten sa besprekornim dizajnom. Svaki detalj je pažljivo biran i prilagođen kako bi se stvorila harmonična i elegantna atmosfera.
Unutar stana ćete pronaći pažljivo izrađen nameštaj po meri, što dodatno naglašava prostornu optimizaciju. Svaki komad nameštaja je biran sa ukusom i pažljivo postavljen kako bi se stvorila funkcionalna i estetski privlačna sredina.
Stan je uknjižen, što pruža dodatnu sigurnost i olakšava proces kupovine. Osim toga, nudimo vam mogućnost kupovine stana putem kredita, što čini kupovinu ovog stana dostupnijom.
Ovaj stan je idealan za one koji traže udoban i luksuzan dom u srcu Novog Sada. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog predivnog stana i uživate u svim pogodnostima koje nudi.

KONTAKT: Uroš Vasić, agent prodaje, licenca br.4506, mob:061/274-8888.  (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)