SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Stan, Višesoban, 124m2, Novi Sad, Bulevar

Bulevar Višesoban... sprat 4 od 4 CENTRALNO310.000 € + 3% posrednička naknada
2.500,00 EUR/m2

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA: 1050417, NOVI SAD, BULEVAR, PETOSOBAN TRIPLEKS, 124m2.

 **UNIKATNA PORODIČNA NEKRETNINA U CENTRU GRADA**

Oglašavamo prodaju JEDINSTVENOG tripleksa na atraktivnoj lokaciji Bulevar, Trg Komenskog.  Sama pozicija zgrade je odlična, mirna lokacija sa zelenilom ispred i oko same zgrade. U neposrednoj blizini nalazi se park, obdanište, osnovna i srednja škola, Promenada, futoška pijaca, a na samo nekoliko minuta hoda je i sam centar grada. Stan se sastoji iz tri etaže i predstavlja savršen spoj komfora, stila i funkcionalnosti. Na donjoj etaži se nalazi ulazni hodnik, prostrana dnevna soba sa izlazom na terasu, trpezarijski deo, uvučena moderna kuhinja i kupatilo sa tuš kabinom. Srednja etaža sadrži dve komforne spavaće sobe (od kojih jedna ima čak dva garderobera) i kupatilo. Treća i poslednja etaža sadrži dve komotne spavaće sobe. Ovaj fantastičan tripleks je izuzetno osvetljen prirodnom svetlošću tokom celog dana pružajući toplinu i udobnost. Nalazi se na 4. spratu stambene zgrade, nema dodatnih ulaganja, uknjižen je i odmah useljiv. Postoji mogućnost kupovine nameštaja i garaže površine 23m2-po dogovoru.

Teško je opisati ovakvu nekretninu u nekoliko rečenica, stoga Vas pozivam da nas kontaktirate za više informacija i zakazivanje obilaska.

KONTAKT: Miljana Nikolić, agent prodaje, licenca br. 5881 mob:0621805464. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)

Video