SOLIS – that is the name for Your home!

Apartment, Three-room apartment, 86m2, Novi Sad, Bulevar

Bulevar Three-room apa... floor 7 od 7 CENTRALNO175.000 € + 3% posrednička naknada
2.034,88 EUR/m2

Detailed description of advertisement

ŠIFRA:1049529PRELEP TROSOBAN STAN OD 86m2 NA BULEVARU...

Dođite i otkrijte vašu novu oazu mira na prestižnom Bulevaru Oslobođenja u Novom Sadu. Uvučen daleko od gradske buke, ovaj prekrasni trosobni stan pruža savršeno utočište od živahnosti grada.

Kroz vrata ovog komfornog stana, dočekaće vas hodnik iz kog se ulazi u prostrani dnevni boravak koji izlazi na terasu s predivnim panoramskim pogledom na grad. Zamislite buđenje uz jutarnju kafu i predivan pogled na Novi Sad, ili večernje opuštanje uz zalazak sunca dok grad polako tone u miran san?

Ova očaravajuća oaza takođe nudi dve udobne spavaće sobe, pružajući vam dovoljno prostora za opuštanje i uživanje. Odvojena kuhinja sa prirodnom ventilacijom obezbeđuje idealan ambijent za pripremu ukusnih obroka, dok dva sanitarna čvora - kupatilo i wc - dodaju praktičnost i udobnost vašem svakodnevnom životu.

Nalazi se na sedmom, poslednjem spratu, pružajući vam intimnost i privatnost koju zaslužujete, dok se iznad vas nalazi tavanski prostor tako da ne treba da brinete to što ste na poslednjem spratu ili da imate strah od prokišnjavanja. Ovaj stan, iako u izvornom stanju, uz određena ulaganja možete ga učiniti savršenim domom za vašu porodicu.

Sada je pravo vreme da ostvarite svoje snove o savršenom domu. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovoj predivnoj nekretnini i dogovorili posetu. Vaša nova oaza mira čeka na vas.

KONTAKT: Nemanja Sekulić, agent prodaje, broj licence: 5812; mob:064/368-46-01.  (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)