SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Stan, Jednosoban, 27m2, Novi Sad, Bulevar

Bulevar Jednosoban... sprat 5 od 5 CENTRALNO71.000 € + 3% posrednička naknada
2.629,63 EUR/m2

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA: 1049902…ODLIČAN JEDNOSOBAN STAN OD 27m2 NA BULEVARU


...NAVEDENA CENA JE PODLOŽNA DOGOVORU...


Predstavljamo odličnu nekretninu – onu koju možete uvek iznajmljivati na dan ili na mesečnom nivou.


Uživajte u udobnosti ovog jednosobnog stana na jednoj od najboljih lokacija u Novom Sadu - Bulevar oslobođenja. Stan se nalazi u ulici Kosančić Ivana. Sa svojih 27m2, ovaj stan nudi praktičan raspored koji obuhvata hodnik, dnevni boravak, odvojenu kuhinju sa trpezarijom i kupatilo sa ležećom kadom. Iz kuhinje se pruža izlaz na terasu okrenutu ka dvorištu, pružajući mir i privatnost tokom dana i noći. Stan se nalazi na petom spratu zgrade koja ima lift, a iznad stana se nalaze delovi duplexa.

Stan se nalazi na izuzetnoj lokaciji, sa svim potrebnim sadržajima na dohvat ruke: marketi, pekare, kafići, autobuske stanice, osnovna škola, i ostale uslužne delatnosti koje čine svakodnevni život jednostavnim i praktičnim. Centar grada je udaljen svega 5 minuta hoda, dok se Bulevar oslobođenja nalazi na samo 2 minuta hoda, čineći ovu lokaciju idealnom za život ili investiciju.

Što se tiče mane stana, izdvojio bih to da zahteva minimalna ulaganja kako bi se prilagodio vašem ukusu: potrebno je okrečiti zidove, izhoblovati i izlakirati parket, i urediti nameštaj prema vašim željama. Velika većina nameštaja ostaje u ceni ali mislim da bi Vam bilo bolje da ga osvežite i da prilagodite nameštaj dnevnom boravku. Pored toga, još jednu manu koji bih izdvojio jeste pogled sa terase. Sa leve strane se nalazi zid od zgrade, a sa desne strane se nalazi prozor od hodnika zgrade. Nije ništa strašno, niti predstavlja problem, ali bih voleo da kroz ovaj tekst dobijete što bolju sliku o stanu i da kad dođete da ga pogledate budte bez iznenađenog i razočaranog izraza lica.

Ovaj stan predstavlja odličnu priliku za investiciju i iznajmljivanje ili udoban gradski život. Za više informacija ili da zakažete razgledanje, slobodno me kontaktirajte. Vaš novi dom ili investicija čeka na vas!


KONTAKT: Nemanja Sekulić, agent prodaje, broj licence: 5812; mob: 064/368-46-01.  (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)