SOLIS – that is the name for Your home!

Apartment, One and a half-room apartment, 34m2, Novi Sad, Avijacija

Avijacija One and a half... floor 6 od 7 CENTRALNO75.000 € + 3% posrednička naknada
2.205,88 EUR/m2

Detailed description of advertisement

ŠIFRA: 1050262... PRODAJA STANA AVIJACIJA...34m2, JEDNOIPOSOBAN

Ako tražite savršeno mesto za novi početak, ovaj jednoiposoban stan na Avijatičarskom naselju može biti upravo ono što vam treba. Nedavna nadogradnja donela je sve prednosti moderne gradnje, pružajući vam stan u savršenom stanju koji ne zahteva nikakva dodatna ulaganja.

Stan se sastoji od funkcionalnog predsoblja, prostrane kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, spavaće sobe i terase koja je idealna za uživanje u mirnim jutarnjim satima ili opuštanje posle posla. Kupatilo je takođe u odličnom stanju i ne zahteva renoviranje.

Lokacija ovog stana je odlična. Smešten u mirnom delu naselja koje je okruženo zelenilom i pruža vam osećaj privatnosti. Takođe, svi ključni sadržaji su nadohvat ruke. U blizini se nalaze škola, okretnica autobusa broj 5, marketi, kao i Bulevar Evrope i izlaz na autoput, što čini ovu lokaciju izuzetno praktičnom za svakodnevni život. Sve što vam je potrebno za funkcionalan život nalazi se u neposrednoj blizini.

Za sve dodatne informacije ili da zakazujete obilazak, slobodno nas kontaktirajte. Ovaj stan je pravo rešenje za one koji traže kvalitetan život u savremenom i mirnom okruženju.

KONTAKT: Tijana Zubić, agent prodaje, licenca br 5756,  mob:064/241-93-90.  (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)