SOLIS – that is the name for Your home!

House, Samostalna, Kupinovo, Kupinovo

Kupinovo Kupinovo Samostalna 112 m2135.000 € + 3% posrednička naknada

Detailed description of advertisement

ŠIFRA : 3003872 KUPINOVO.  KUĆA 112 m2 na PLACU OD 987 m2. KATEGORIZOVANO TURISTIČKO DOMAĆINSTVO. PARK PRIRODE OBEDSKA BARA

Predstavljamo Vam novo izgrađenu eko-kuću u prelepom okruženju. U neposrednoj blizini Obedske bare specijalni rezervat prirode, poznata je širom Evrope . Tu je i reka Sava kao, mnogo drugih pešačkih I biciklističkih staza. Pravi raj za ljubitelje prirode. Šumski wellness je novi program na koji se mislilo izgradnjom ove kuće. Izgrađena je od kvalitetnih prirodnih materijala i ambijantalno uklopljena u sredinu. Ima četiri zasebne sobe sa kupatilima i jedan apartman sa kupatilom. Sve povezano terasom koja se pruže dužinom cele kuće I odvojenom kuhinjom. Kuća je namenjena izdavanju na dan ili organizovanim druženjima,( inače već razrađen posao). Udaljeno od Beograda 60-tak kilometara, stim da se stiže autoputem brzo i lako. Ovo mesto kao i kuća, pruža veliki potencijal, za one koji žele da spoje uživanje u prirodi, odmor i posao. Za sve informacije pozovite.

KONTAKT: Dušanka Vučićević, agent prodaje, licenca br.3479, mob:062/328-551. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)