SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

STAN, Novi Sad, Centar Riblja pijaca, 30 m2

Novi Sad Centar Riblja pijaca STAN 30 m2400 € + posrednička naknada

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA: 9283784, NOVI SAD, CENTAR (RIBLJA PIJACA) , JEDNOSOBAN– 30M2… Izdaje se jednosoban stan od 30m2 na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu – Centar, okolina Riblje pijace i Keja, ulica Kozačinskog. Od pešačke zone je udaljen 5 minuta peške, od Keja 1 minut. Stan se nalazi na 4.spratu zgrade i u potpunosti je renoviran – od parketa do u potpunosti novog, kvalitetnog nameštaja. U sobi se nalazi velika ugaona garniture na razvlačenje, klub sto sa tabureima, radni sto sa stolicom, veliki plakar i veliki android TV. Kuhinja je izdvojena, u potpunosti opremljena i ima prirodnu ventilaciju. Iz sobe se izlazi na terasu koja je okružena zelenilom i dvorišno orijentisana, a poseduje i ostavu. U stanu je mirno i nema buke. Kupatilo je opremljeno ležećom kadom, lavaboom, wc šoljom i velikim ormarom. Ovaj stan je idealan je za jednu do dve osobe. Izdaje se nepušačima na period od minimum godinu dana. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Za više informacija kontaktirajte me i biće mi zadovoljstvo da Vas detaljnije informišem i pokažem Vam ovaj odličan stan.

KONTAKT: Tijana Zubić, agent prodaje, licenca br 5756,  mob:064/241-93-90.  (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)