SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Stan, Garsonjera, 28m2, Vrnjačka Banja, Širi centar

Širi centar Garsonjera... sprat 2 od 3 TA52.000 EUR
1.857,14 EUR/m2

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA: 1049071 …EKSKLUZIVNO POSREDOVANJE… VRNJAČKA BANJA, ŠIRI CENTAR, GARSONJERA 28m2…

 

DOŽIVITE “KRALJICU BANJSKOG TURIZMA” I NAJVEĆU SRPSKU BANJU!

 

Oglašavamo prodaju uknjiženog stana-garsonjere u Vrnjačkoj Banji.

Locirana je se u širem centru Banje, na uzvišenju, iznad Japanskog vrta, stacionara Sveti Đorđe, teniskih terena, dečjeg igrališta…, u blizini puta koji vodi ka planini Goč.

Zgrada je novije gradnje, kvalitetno građena, odlično održavana.

Prodaje se kompletno opremljena, sa nameštajem i tehnikom koji se u njoj nalaze.  

Drugi sprat (iznad je stan) u zgradi bez lifta, terasa, montirano je etažno grejanje na gas, ali je treunutno u funkciji grejanje na struju, parking u dvorištu…

Vrnjačka Banja nalazi se na oko 230 metara nadmorske visine, smeštena je između planine Goč (1216 m) i Zapadne Morave.

Klima Vrnjačke Banje je umereno kontinentalna sa uticajem planinske klime. Leta su sa svežim jutrima i večerima zbog vetra koji duva sa Goča prema Zapadnoj Moravi.

Ostaci rimskog kupatila, bunara, izvora, pa čak i kovanog novca sa likovima rimskih imperatora svedoče o tradiciji lečilišta.

Vrnjačka banja ima izvore tople i hladne mineralne vode, pri čemu je izvor Topla jedinstven zbog temperature vode koja je jednaka temperaturi ljudskog tela i iznosi 36,5°C.

S druge strane, sadraji koje nudi Vrnjačka Banja su mnogobrojni i, između ostalog, čine ih: šetalište i parkovi (površine oko 60ha), drvoredi, cvetne aleje, pomenuti Rimski bunar, zamak Belimarkovića, most ljubavi, veliki broj bazena, akva-parkovi, kao i veoma popularni Skyview - najveći panoramski točak na Balkanu, prečnika 50m2…

Dodatni sadržaj su mnogobrojne manifestacije: Vrnjački karneval, Lovefest, manifestacija “Poljubi me”, “Na Desankin dan”, Festival filmskog scenarija…  

Vrnjačku Banju je u 2023. godini posetilo oko 200.000 registrovanih gostiju.

Garsonjera je useljiva u kratkom roku po isplati kupoprodajne cene. Potrebna su izvesna, manja ulaganja.

Mogućnost kupovine putem stambenog kredita.

Rado ću sa Vama podeliti dodatne informacije, organizovati gledanje ove garsonjere i maksimalno olakšati proces njene kupovine.

 

KONTAKT: Marko Petrović, direktor prodaje, licenca br. 3503, mob: 063/567-104. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)