SOLIS – that is the name for Your home!

Apartment, Four- room apartment, 103m2, Petrovaradin, Stari majur

Stari majur Four- room apa... floor 2 od 2 CENTRALNO145.000 EUR
1.407,77 EUR/m2

Detailed description of advertisement

ŠIFRA: 1047419 NOVI SAD - PETROVARADIN, STARI MAJUR, ČETVOROSOBAN 103m

Predstavljamo Vam dvoetažni stan u novijoj zgradi u Petrovaradinu. Na donjoj etaži se nalazi hodnik iz kojeg se pristupa svim prostorijama.
1. Dnevni boravak: Prostran dnevni boravak je centralni deo stana. U njemu se nalazi integrisana kuhinja, koja je odvojena šankom. Veliki prozori omogućavaju obilje prirodne svetlosti.
2. Spavaća soba: Na donjoj etaži se takođe nalazi jedna spavaća soba. Ova soba je odvojena od dnevnog boravka i pruža privatnost.
3. Toalet: Donja etaža ima i toalet za goste, što je praktično za svakodnevnu upotrebu.
4. Terasa: Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu.
Drvene stepenice vode na gornju etažu stana, gde se nalazi:
1. Hodnik: Na gornjoj etaži se nalazi prostrani hodnik koji vodi do ostalih prostorija.
2. Dve spavaće sobe: Na ovoj etaži se nalaze još dve spavaće sobe, što čini ukupno tri spavaće sobe u stanu. Idealno za veće porodice ili one koji žele dodatni prostor.
3. Kupatilo: Gornja etaža ima jedno kupatilo, a ujedno je jedina prostorija u stanu koja ima krovni prozor.
4. Ostava: Takođe, na gornjoj etaži se nalazi i prostorija koja može služiti kao ostava ili garderober.
Kosine na gornjoj etaži su neznatne, što olakšava korišćenje prostora, a redovni prozori u sobama obezbeđuju dovoljno svetlosti i provetrenost.
Stan je uknjižen. Zhteva samo higijensko sređivanje. Zajednički parking u dvorištu zgrade.
Zgrada u kojoj se stan nalazi je novije gradnje, što znači da su materijali i instalacije u dobrom stanju. Lokacija je povoljna jer je u blizini glavne saobraćajnice koja povezuje Petrovaradin sa Novim Sadom, tako da je pristup gradu i drugim delovima lak i brz. Takođe, u blizini se nalaze svi potrebni sadržaji kao što su prodavnice, škole, restorani i druge pogodnosti za udoban život.

KONTAKT; Petrović Ljiljana, agent prodaje, licenca 1075, tel. 060 3771050, e-mail: ljiljana.petrovic@solis-nekretnine.rs (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)