SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Stan, Dvosoban, 62m2, Novi Sad, Novo naselje - Šarengrad

Novo naselje - Šarengrad Dvosoban... sprat 0 od 4 CENTRALNO142.140 EUR
2.292,58 EUR/m2

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA: 1047671 NOVI SAD, NOVO NASELJE, DVOSOBAN 62m

Iz naše ponude izdvajamo komforan dvosoban stan na Novom naselju koji pruža izuzetnu udobnost. Nalazi se na visokom prizemlju. Vrlo jednostavno ga možete adaptirati u dvoiposoban pregrađivanjem dnevnog boravka. Ovaj stan je nedavno potpuno renoviran, moderan i funkcionalan.
Dnevni boravak je svetao i prostran koji će vas oduševiti svojim prirodnim osvetljenjem. Soba za spavanje komforna, a hodnik povezuje delove stana na veoma praktičan način. Kupatilo je moderno i funkcionalno, dok terasa koja je zatvorena pruža savršeno mesto za opuštanje. Takođe, stan dolazi s ostavom koja će vam omogućiti dodatni prostor za odlaganje.
Stan se nalazi na visokom prizemlju, što je praktično i pogodno za sve uzraste. Prodaje se namešten, sa potpuno novim nameštajem, što znači da možete odmah useliti i uživati u svom novom domu bez dodatnih briga.
Stan je uknjižen. Okruženje u kojem se stan nalazi obiluje zelenilom, što će vam omogućiti da uživate u prirodi i svežem vazduhu u bilo koje doba dana.
KONTAKT: Petrović Ljiljana, agent prodaje, licenca 1075, tel. 060 3771050, e-mail: ljiljana.petrovic@solis-nekretnine.rs (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)