SOLIS - dies ist der Name Ihres Zuhauses!

Haus, Samostalna, Sremska Kamenica, Širi centar

Sremska Kamenica Širi centar Samostalna 364 m2249.000 EUR

Detaillierte Beschreibung der Anzeige

ŠIFRA: 3003509 ...EKSKLUZIVNO POSREDOVANJE... SREMSKA KAMENICA-ŠIRI CENTAR, UKNJIŽENA KUĆA SA POMOĆNIM OBJEKTOM 364m2, PLAC 519m2 

Verovatno nema niti jednog kupca kuće na teritoriji Grada Novog Sada i okoline čiji prvi izbor nije Sremska Kamenica. Blizina Dunava i Fruške gore, sa druge strane, svež, prijatan vazduh, infrastruktura, svi sadržaji Grada pristupačni nakon samo par minuta vožnje... Oglašavamo prodaju uknižene kuće na odličnoj lokaciji u širem centru Sremske Kamenice, u blizini pijace, tzv. Škole milicije i Instituta. Kuću čine: SU Р 1 Рk (u sirovom stanju), kao i dodatni stambeni objekat u dvorištu. Mogućnost formiranja barem četiri zasebne celine, sa zajedničkim prostorijama za centralne funkcije. Odlična za velike ili više porodica, ali i kao poslovni prostor! Kuća je građena po navišim nemačkim standardima kvaliteta materijala i radova u vreme gradnje. Sagrađena je 1975. godine. Nalazi se u mirnoj, kraćoj ulici, na uzvišenju, gde nikada ne manjka sunca i prijatnog povetarca. Plac je površine 519m2, fronta širine 14m. Kuća je ozakonjena i može biti kupljena putem stambenog kredita. Vlasništvo je 1/1, bez tereta i zabeležbi. Etažno grejanje na gas, pet kupatila i toaleta, garaža i dodatno parking mesto, kotlarnica, vešeraj i ostava u suterenu… Rado ću sa Vama podeliti dodatne informacije, organizovati gledanje ove kuće i maksimalno olakšati proces njene kupovine.

KONTAKT: Marko Petrović, direktor prodaje, licenca br. 3503, mob: 063/567-104. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)